Tervetuloa Yrityskylän Opeoppaaseen!

Tältä sivulta löydät Yrityskylä Alakoulun opeoppaan sekä tietoa oppimiskokonaisuudesta ja oppilaiden oppikirjasta. Suosittelemme tutustumaan opeoppaaseen ja oppikirjaan ennen oppituntien aloittamista. Opeopasta kannattaa pitää auki myös oppituntien aikana!

Opeopas jakautuu neljään pääosioon, joiden toivomme hyödyttävän sinua oppimiskokonaisuuden aikana. Nämä neljä osiota ovat:

  1. Tavoitteet ja OPS
  2. Ohjeita ja vinkkejä
  3. Oppituntisuunnitelmat
  4. Lisämateriaalit

Tavoitteet ja OPS pitää sisällään kuvaukset Yrityskylä Alakoulun teemallisista tavoitteista sekä kokonaisuuden yhteydestä opetussuunnitelman laaja-alaisiin ja oppiainekohtaisiin tavoitteisiin.

Ohjeita ja vinkkejä osio sisältää käytännön ohjeita, joista uskomme sinun hyötyvän oppitunteja pitäessäsi. Tämän osion vihjeet ovat yleisluontoisia ja soveltuvat useimmille oppitunneista.

Oppituntisuunnitelmat pitävät sisällään oppituntikohtaiset kuvaukset muun muassa oppitunnin valmisteluohjeet, oppikirjan tehtävien ohjeet, oikeat vastaukset, vinkkejä sovelluksen käyttämiseen oppitunnilla sekä muita oppituntikohtaisia ohjeita.

Lisämateriaalit pitää sisällään joukon sekalaisia materiaaleja, joita voit hyödyntää myös Yrityskylä-oppituntien ulkopuolella.