KOULUTUSVINKKI OPEILLE: Hukkataloudesta kiertotalouteen   

Täydennyskoulutus opettajille: Hukkataloudesta kiertotalouteen

Kiertotalouteen pääsee tutustumaan laajasti koko kevään 2020 kestävässä, maksuttomassa täydennyskoulutuskokonaisuudessa, jonka tavoitteena on antaa opettajille syvällinen ymmärrys kiertotalouden merkityksestä taloudelle, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Osana koulutusta opettajat pääsevät kuulemaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja eri toimijoiden edustajilta, kuulemaan käytännön esimerkkejä kiertotalouden toteutumisesta yrityksissä ja harjoittelemaan oppimiaan asioita valmiiden tehtävien avulla. Lisäksi opettajat saavat mukaansa valmiita, maksuttomia oppimateriaaleja ja vinkkejä kiertotalouden opetukseen.

Kiertotalouskoulutus on suunnattu ensisijaisesti lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opettajille, ja se sopii esimerkiksi yhteiskuntaoppia, maantietoa, yrittäjyyskasvatusta ja liiketoimintaa opettaville opettajille.

Koulutus koostuu kahdesta seminaaripäivästä, yhdestä yritysvierailusta sekä yksilö- ja ryhmätehtävistä. Siihen voivat osallistua opettajat mistä päin Suomea tahansa, mutta seminaaripäivien ja yritysvierailun osalta osallistujilta vaaditaan läsnäoloa paikan päällä.

Hakuaika koulutukseen päättyy 15.12. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa voit kysyä myös TATin kiertotalousasiantuntija Päivi Kosuselta, paivi.kosunen@tat.fi.

Ps. Olethan tutustunut jo uusiin kiertotalousanimaatioihimme?