Yrityskylä-päivä koulussa etäohjauksen varaaminen

Tervetuloa varaamaan Yrityskylä-päivä koulussa toteutusta luokallesi.

Voitte varata etävastuuohjaajia mukaan, jos Yrityskylä-päiväänne koulussa on vähintään kaksi viikkoa. Mikäli kyläpäiväänne on alle kaksi viikkoa, voitte tarkistaa varattavat päivät kalenterista ja olla yhteydessä vastaavaan henkilöön (helenor.ojapold@tat.fi, 0440705017).

Mikäli haluatte pitää Yrityskylä-päivän koulussa yhdessä rinnakkaisluokkien kanssa teidän tulisi saada etäyhteys Yrityskylään siten, että kaikki oppilaat näkevät ja kuulevat etäyhteyden kautta jaettavan esityksen samaan aikaan. Tämä onnistuu esimerkiksi isossa salissa. Tässä tilanteessa riittää, että teette yhden varauksen. Jos luokat osallistuvat toteutukseen samaan aikaan, mutta omista luokistaan, tehkää tällöin jokaiselle luokalle oma varaus.

Yrityskylä-päivä koulussa ohjaukset järjestetään varattuna päivänä joko klo 9:00-13:00 tai klo 10:00-14:00. Pääset tekemään valinnan varauksen lopussa.

Valitse alapuolella olevasta kalenterista vapaana oleva Yrityskylä-päivä koulussa ja sen jälkeen valitse yksi vapaana olevista ohjauksista.

Yrityskylä-päivä koulussa pelin kesto on normaalisti noin kolme tuntia. Aikataulussa on huomioitu välitunnit. Tarvitsette ohjausta varten ison näytön ja äänentoiston. Yrityskylän ohjaaja on luokkasi käytössä etäyhteyden kautta koko varatun ajan. Ohjaajan tehtävänä on juontaa peliä ja huolehtia pelin kulusta, ohjata ja kannustaa oppilaita tehtävien teossa sekä auttaa erilaisissa ongelmatilanteissa.

Loading...